9024 Győr, Zrínyi u. 10.    E-mail: info@genetrix.hu
Genetrix - Profit az Interneten


Üzlet és Internet

A számítógépes világhálózat kínálta lehetőségek olyan üzleti potenciált jelentenek, amelyek kihasználása létérdek. Az információáramlás felgyorsul, a piac kiszélesedik, a lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok. Az információ-technológia fejlődésével, elterjedésével dinamikusan növekszik az Internetet használók köre, ezáltal az üzleti élet fokozatosan új alapokra épül.

Internet és Genetrix

Az Internetben rejlő lehetőségek kiaknázására 1997-ben alapítottuk Genetrix nevű cégünket. A Genetrix latin eredetű szó, alkotót, létrehozót jelent.

Az alkotó kreativitást, új dolgok létrehozásának igényét, az emberarcú technikai megoldások iránti fogékonyságot fokozatosan építettük be cégünk mindennapi életébe. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan Internetes megoldásokat kínálunk, amelyeket az egyediség, a magas információ-technológiai tartalom, a művészi szintű kivitelezés, a pontos, megbízható működés jellemez.

Termékeink és szolgáltatásaink széles körét úgy alakítottuk ki, hogy partnereink érdekeit szem előtt tartva, a legoptimálisabb megoldást tudjuk nyújtani, legyen szó kisvállalkozásról vagy multinacionális nagyvállalatról.

Genetrix és Ön

A siker zálogának tekintjük a Genetrix kettős szerepvállalását: Partnereink igényeinek megfogalmazásában - Internetes tudásbázisunkra építve - szaktanácsadói szerepkört látunk el, majd a "másik oldalon" legjobb tudásunk szerint megvalósítjuk a kitűzött feladatokat.
A Genetrix - filozófiájához hűen - az Ön cégének is a lehető legoptimálisabb megoldást kínálja, hiszen elsődleges érdekünk, hogy partnereink azt kapják tőlünk, amit elvárnak.

 

Székhely: 9028 Győr, Zöld u. 3/a.
Adószám: 12640816-2-08
Cégjegyzékszám: Cg.08-09-009547

Email: info@genetrix.hu
Tel.: 70/941-0561

Tárhely szolgáltató: Genetrix Kft.

 
Az OnlineNevjegykartya.hu
oldalunk elnyerte az Év Honlapja 2010 Különdíjat.Weboldal ellenőrzése

Business card